Tuesday, July 20, 2010

trend baru majlis kenduri kahwin

trend majlis kenduri sekarang bukannya macam dulu-dulu lagi. kalau dulu musim cuti sekolah saja banyak majlis kenduri kahwin. sekarang tidak lagi, cuti sabtu dan ahad pun dah cukup. boleh je buat majlis. senang sekarang ini.

contohnya bulan ini saja dari minggu pertama sampai hujung bulan nanti ms shadow ada undangan majlis. tak caya cuba tengok list tarikh ini.

3&4 Julai 2010 - majlis di KL
10 Julai 2010 - majlis di Palong 7 NS
18 Julai 2010 - majlis di Shah Alam
24 Julai 2010 - majlis di Intekma Resort, Shah Alam
31 Julai 2010 - majlis di Dewan Hamzah MPK Klang

agaknya masing-masing nak buat majlis sebelum bulan pose. senangkan kasi setel sebelum pose, nanti hari raya boleh sambut sakan..

dengar cerita ada yang buat majlis hari kerja pun ada. tapi majlis buat sebelah malam untuk elak kesesakan jalanraya dan cuaca panas. boleh pakai jugak idea ni...hehe apa-apapun aku suka jugak kalau ada selalu majlis kahwin atau tak kiralah majlis apa-apa naik buai ke, cukur jambul ke. ms shadow boleh gantung kuali..muahahahah.. dasar orang tak suka masak..oppss terlebih sudah. pecah rahsia.

kalau bab-bab persiapan kahwin-kahwin ni tuan rumah tak yah lah panggil ms shadow. sebab? kaki bangku..hancusss. seriously tak pandai. panggil saja wedding planner. senang cerita.

wedding planner ramai sekarang ni..

p/s : yang majlis kat intekma tu ada sesape nak janji pergi sama ke..wa pegi solo jek..

4 comments:

apple hijau said...

wah...lumayan sih saban minggu ada jemputan.

p/s: u gi solo ker? sori i tak boleh follow...hihihi..suami i kilija. kalau tang gantung kuali tu hahaha i followwww..

ms shadow said...

nak kata lumayan enggak jugak sih..angpow kena hulur...hihi

ikutkan i pun malas nak gi..ekekekekek

sariah said...

Wadus kalian berduaa gak kepingin melihat anak buah "En Naim" di atas pelaminan....
Aku dengar hebat bangat se....

ms shadow said...

hehehehehehe..buk buruan dulu ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...