Monday, July 12, 2010

cantek tak sample kain ni?

hahahaha..ini dia sample kain-kain yang menjadi igauan aku dan beberapa lagi member opis.
ini sikit je baru. banyak lagi. sebahagian kecil daripada hampir mencecah seratus jugak sample-sample kain yg aku dan kengkawan duk belek hari itu. layan la sekejap ye.

yg berderet ini mungkin ada stok lagi


                                 
cantek tak? ok la kan

p/s : yimz akak dah tolong promosikan kain2 kawan yimz kat sini..ok tak?

5 comments:

apple hijau said...

tak sabar menunggu kain yg i order tue...

ms shadow said...

agaknya hari ini sampailah tu..hehehe

klu tak sempat buat baju bole try buat sari..ekekekek

sariah said...

i pun mcm u all gak...tak sabar nak tenguk kain tu kan...i pasti kain i yg paling cun melecun gile ah...jgn mare....

ms shadow said...

tak aci kak sar..kain akak ekslusif cun melecun pulak tu..camne la kain kitaorg. ish x sabar gak ni.

yimz said...

thanks sume..amacam kain yg da dapat? semoga dgn pakai kain tu bertambah seri dan mude lagi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...