Thursday, July 15, 2010

cakap salah tak cakap salah

ini gambar budak tengah konfius.

cakap salah tak cakap pun salah. sinonim jugak dengan peribahasa di luah mati mak di telan mati bapak. serba salah ya tuan-tuan dan puan-puan. itu gambaran orang tengah duk pikir-pikir macam mana nak cakap yang sebenarnya.
ni lah yang tengah aku alami ni. hodohkan muka org tengah konfius ni . tak comel langsung. hukhuk.  berkerut-kerut kan...
ini lagi contoh org tengah konfius

hahahaha..sape yang konfius mesti dia tengah stress kan
kalau nak tengok level of stress cuba tengok pic kat bawah ni kalau bergerak-gerak sangat tu. elok rehatkan minda sekejap, tenangkan fikiran atau pergi booommmm zzzzzzz..  tidur

p/s : hahahhaha..konfius pulak kenapa aku konfius...hehehhehe..

5 comments:

Prince Halilintar said...

alamak arini saye tgk tande konfius tu laju je gerak..mmg tgh kusut la pagi nie...waawaaaa

ms shadow said...

kuat stress nya tu...hehehheh yimz bawak bertenang..

sariah said...

Nampaknya hari2 akak ni stressss...laju bangat geraknya...nampaknya kena carilah pulak apa punca kestresssanku ini...huhu...

ms shadow said...

hehehehe..kak sar banyak sangat berfikir kut..itu yg bergerak bangat tu..nanti saya cari artikel punca2 stress pulak..ok tunggu!!!

apple hijau said...

k.sar kene buat blog jgk baru hilang stress tu kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...