Sunday, June 13, 2010

pelik

sesape ada pernah dengar orang batuk sampai 2 bulan atau berbulan-bulan. pelikkan batuk tak baik-baik. pada hal sikit punya banyak ke farmasi, klinik panel, hospital-hospital canggih yang wujud macam cendawan tumbuh. pegi aje le beli atau ambik ubat batuk yang mujarab di klinik panel yang tersenarai. wah macam isi karangan pulak. hahaha..ini tulisan orang geram. bukan fakta karangan ye.

ye lah bengang ada sorang manusia ni asal lalu je tempat aku, batuk!..kuat pulak tu..tidak kira waktu, pagi lagi dah batuk-batuk. apa kes. nak bagi signal ke supaya jangan baca blog!!.

ala orang nak baca blog cik apple hijau & ms pearl je. bukan lama. kejap je, tak best kalau tak baca..hehehe

p/s ; ada ke orang lain perasan apa yg aku alami ni..hihi

5 comments:

Ms Pearl said...

hehehehe orang yang batuk sampai berbulan bulan up to 6 months MESTI jenis skima hehehehhehehehehheheh

ms shadow said...

hahaha..hani ur right!! skima tahap gaban..hehehehe

apple hijau said...

saya pun mengalaminya! saya pun perasan jgk keadaan iteww!!
ekekekekeke...cik apple hijau buat tak tahu jer, biaq pi la...walaupun dlm hati takut juga...SKT ditangannya..huhu!

Ms Pearl said...

heheh jangan takut kak!
dia pun dalam bilik tu tengok internet sapa nak tau?????


jadi mcm saya berani kerana benar. kalau banyak kerja betul buat kerja tulis kak

tiada siapa nak perjuangkan hak kita kalau bukan kita sendiri. orang memang pandai menilai tapi kita yang sediakan buktinya :D

ms shadow said...

betul hani..diaorg pun manusia normal macam kita. tiada yang perfect..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...