Wednesday, June 23, 2010

bila tiba boring, macam-macam dalam kepala nak buat

momentum kerja aku hilang, macam susah nak fokus. data yang disemak patut dah siap. tapi aku rasa macam nak muntah tengok data ni macam mana nak siap. tengok pun nak muntah. sakit perut. sakit kepala. sakit mengantuk, sakit angin satu badan, macam-macam ada.

ahh! kalau aku tengah bersemangat waja. setakat data berbelas ribu. sekejap je. gerenti semua dah siap. hehe macam ada sorang bos ni cakap dulu. belum suruh buat dah siap, cayalah shida. hehe.. sengih. suka lah tu. kena puji. tapi itu bos sudah tukar. bos tu memang sporting. bab-bab kerja memang dia superb. tu yang terkena tempias kat aku masa itu. semangat giler..

tapi buat masa ni dalam kepala otak ni rasa macam nak buat benda-benda ni. keje aku nak lupakan sekejap.

- rasa macam nak bersukan
MAIN BOLA TAMPAR, tapi bukan yang pergi sukan staf dekat USM tu ye..main suka-suka jek
BERENANG, rasa macam nak berenang-renang, dulu masa kecik-kecik biasa berenang dalam sungai perak..budak kampung weh... mestilah terer.
BOWLING, nak main dekat-dekat shah alam je yg jauh tak nak..ada sesape nak ajak main? kita dewi tumpang lalu..tapi taklah teruk sangat macam member lagi sorang tuh dewi longkang..kah kah..
JOGGING segar bugar sikit takde lah lesu semacam

-rasa macam nak bersantai-santai saja
TIDUR SELAMA 10 JAM yang lena, best nye mengalahkan baby..hehe
WINDOW SHOPPING pusing-pusing saja jalan-jalan cuci mata, best nyer hilang stress
BLOGWALKING baca blog-blog sana sini

gambar-gambar nostalgia aku..heheh
main volley ball dengan student suka-suka je


 
ni dengan staf-staf uitm, masa ni team kami johan tau..



hahaha..dewi bola tumpang lalu..hehehe



anak dan kawan..pun bole gi main bowling


berenang kat kolam renang ni ok gak kan



jogging dan bersenam ngan anak-anak ..hehehe best gak

5 comments:

apple hijau said...

hahahahha...sebab bos sekarang pun nampak tak bermaya...
takpe k.shidah sok gaji kita gi ronda ronda window jer la)..gerenti release segala menda yg mengasak minda.huhu!
~Adios!~

ms shadow said...

hehehe..best jugak cik apple hijau..ada ruang untuk bual hal sendiri, sebelum ada tugasan yang merapu-rapu diberi elok lah ambik kesempatan ini..ye tak..hihi

y**z said...

hah! nk merewang ek apple hijau n ms shadow ni..

ni nak bg idea sket..klu nk bersukan xsempat..kat ofis pon ley bersukan jgk cthnye:

1)main bola tampar = main tampar2 dgn staf len..
2)berenang = pegi kat toilet,bka mgkuk tandas berenang kat stu
3)bowling = men baling2 kertas kat org sebelah
4)jogging = wat2 sibuk ke sana sini..padahal xde keje pon..

Selamat Mencuba..hahaha

ms shadow said...

hahahhaha..yimz cuba buat dulu then baru kitaorg cuba ok tak?

y**z said...

aisey..ape la ms shadow ni..jg la mention name sy..kan dah kantoi...mane nk nyorok ni???haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...