Sunday, June 13, 2010

macam rumah contoh

terpegun tengok rumah yang cantik ini. kalau masuk terus rasa macam nak bersantai-santai. konsep apa ye, aku pun tak pasti. contemporary atau stail hotel ntah lah, tapi yang pasti aku suka.

ini gambar aku snap masa pergi rumah bos prof madya dr norhayati. tiba-tiba ajak makan-makan. rezeki jangan di tolak musuh jangan dicari. segan gak nak ambil gambar rumah tapi dr yatie macam tak kisah...hehehehe tu yang saja nak upload dalam blog untuk tatapan suka-suka.




 

kalau nak tau lebih lanjut cerita pasal makan-makan haritu sila baca kat cik apple hijau punya


2 comments:

apple hijau said...

waaah...cara k.Shida mempersembahkan picture2 tu ala ala macam majalah anjung seri dan impiana la....i loike!hehehe. Bakat terpendam k.Shida ni. Suka suka...

ms shadow said...

tu la cik apple hijau oii..kalau ada dari anjung seri atau majalah apa pasai rumah cantik memang ms shadow suruh pergi shoot kat rumah dr yati..suka hati je kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...