Thursday, March 25, 2010

Kenangan Jadi Pengawas Sekolah








Antara-antara dialog2 yg sempat copy dari facebook
Saiful Azam
heeee...anti tul aku

Halimahton Sa'diah Let ekekkkkekk

Azmi Sulaiman
beginilah nasib...diriku yg malang...oohhhh tuhan....hahahhaha

Saiful Azam
Sakit repot tulang

Yusuan Hashim unlike!!!

Zuraida Kamaruddin
ala..yusuan..jangan la gitu..azmi..bila masa lak malangnya..azam..nak susu anlene ke?..eyma ok..caya lu..

Yusuan Hashim
aku klu ada M16 masa tu....memang jadi TUGU NEGARA la..

Zuraida Kamaruddin
udah2 le yusuan oi..dendam kesumat tul ko ni

Yusuan Hashim
nie bukan dendam kesumat je....rindu dendam pun ada!!

Saiful Azam
Musuh ketat woo

Mohd Syamuail Mohd Noor
udah2 le tu. bagi C4 je terus.... hahahahaha...

Yusuan Hashim
mana mungkin aku lupakan...setiap saat ku lalu sekrg nie...ati aku tetap PANASSSSSSSSSSSSS

Mohd Syamuail Mohd Noor
buat pasai..... sat g mai pengawas haaaaaa...... lari..... hahahahahahahaaaa

Yusuan Hashim
aku klu pengawas yg datang kejar aku...aku ajak fly sekali

Lenny Marlina Jonos
teman heran gak...masa ni anti betuii teman ngan prefect.. sori aa sape2 jd prefect tu...

Azmi Sulaiman
aku ingat budak2 lelaki je.....pompuan pun sama....malang sungguh nasib diri ku.....


Errmmm...itulah antara kata-kata rakan persekolahan aku dulu. Sek Menengah Teknik Ipoh (SMTI) 20 tahun yang dulu tetap dalam kenangan.

Masih hangat lagi dibincangkan difacebook...masih ada yang anti pengawas.

Hahahaha..aku memang tak sangka sampai macam tu diaorang marah kat pengawas
wah hebat jugaklah kitaorg nih..eceh.

Walaupun pada pandangan mata kasar kawan-kawan prefect aku dulu kebanyakannya tak cukup ketinggian ,comei-comei belaka([perasan)..tetapi digeruni..wah sungguh terharu.
macam tak percaya.

Aku tak salahkan diaorang, sebab diaorang tu pun kawan-kawan aku jugak. Kalau aku jadi diaorang pun maybe aku rasa macam tu. Tapi ketahuilah yang sebenarnya kami pada waktu itu hanya menjalankan amanah yg telah diberi.

Yg paling manisnya kami prefect saling bekerjasama dan sefahaman..kena kutuk dan kena ugut..pun kami tetap maintain.. adakala senyum. Itu pun diaorang anti jugak..kalau garang,lagi lah tak tau la pulak anti yang macam mana..mau agaknya buat kelab anti pengawas..ish haru.

Kitaorang pun sebenonya gile-gile gak. Tapi cover line le beb. lakonan mantap. kami hanya menjalankan tugas dan tanggungjawab.

Kepada kawan-kawan pengawas2 ku Hajar,Baya,Ida, Hezlin, Along,Kerol Mazlina,arwah Zulfa, Ismi, Rizad, Faizul, Fendi, Azmi, Rizal, Nordin dan yang lain x ingat nak sebut, you all semua tetap dalam kenangan.

p/s: sorry la gambar kecik je copy drp. facebook hezlin. tak tau nape bila upload jadi kecik. Ingat nak edit balik klu boleh.

2 comments:

TTKing said...

Memang ada kelab anti pengawas.. ko je yg tak tahu...

Ms Shadow said...

hehehe..Muel ko salah sorang ahli ke..ceh! baru aku tau.
Dan sekarang ko pun dah jadi pengawas kepada anak-anak ko kan..boleh la join kelab pengawas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...