Monday, March 8, 2010

Akhirnye...

Alamak..baru nak start blog dah tulis tajuk akhirnye..apa ni? Hahahaha..
Yang sebenarnye tajuk itulah yang memulakan aku menulis ni..mana tidaknya..
Dah berapa lama aku nak mula, tak bermula-mula lagi…blank,blank,blur tak tau ape nak tulis.

Itu je jawapan yg aku bole bagi pada ms pearl (cifu) & cik nab (assistant cifu) & cik nat (bdk praktikal yg cun)..TAK TAU NAK TULIS APE jawapan standard aku buat masa ni.

Bukan setakat tak tau nak tulis ape.. lebih sakit lagi nama blog dan nama pena pun x de idea nak letak, aduiss..cam tak jadi je nak berblog. Cewah ’berblog’ macam le rajin sangat nak menulis..Nak mulakan satu entry pun susah..hehehehe.

Alasan seterusnye..tak leh nak focus..tengah banyak keje..bla..bla..& bla..

Orang ade blog die pun nak ade jugak..tapi byk pulak alasannye..
lantak ko la shida oii…tinggallah ko..ye.. betul tak cik nab a.k.a my3princess.

Aku sebenarnye memang suka sangat baca blog2 orang nih..abis sehari suntuk klu diikutkan hati..minat nak menulis tu memang tak de.

Tapi tah camne, teringin pulak nak ade blog..dah sampai seru agaknye..tu yg terhegeh-hegeh duk cari ms pearl aka sifu yg memang dah advanced dlm selok belok berblog ni..ingat lagi hari terakhir ms pearl di pps..missed you hani and your princess yg pandai cakap omputih tu (geram rase nak cubit je pipinye).

Thank you so much ms pearl atas kesabaran memberi tunjuk ajar sebagai panduan untuk akak meneruskan usaha yang tak seberapa gigih ni, akhirnye ade blog jugak..
Kepada nab..bantu lah rakan mu ini yang baru nak belajar..(nab dah maju) terima kasih jugak atas dorongan dan kata-kata semangat..cewah..

Kepada anak2 ku tersayang..nanti kite sama-sama tulih kat blog ni ye..itu janji kite, ingat tak..

Tak lupa jugak kepada Mr Archangel a.k.a PoKeMon Anuar yang memberikan idea yg cukup bernas bravo bro! Jasamu di kenang klu tak… takkan ade Ms Shadow…lalalala..

Dan kepada Syazwan a.k.a iwenz tima kasih banyak2 di atas pertolongan menyelesaikan masalah berbangkit pasal template blog ni..bravo

dan kepada aszil dan k.sariah bile lagi nih..(berblog kite)

AKHIRNYE....terima kasih banyak-banyak kepada yang terlibat secara langsung atau tidak...heheheheh panjang plak.

2 comments:

my3princess said...

ce cewah....at last....ate teman idak le pandai benor masih terkial2 lagi ni...hehehe sama2 lah kita belajo ye...nak jd org pertama jd follower..tahniah!

Ms Shadow said...

hahahaha nab..byk yang sangkut lagi nih..belum launching lagi.. tengah test run

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...