Saturday, January 22, 2011

cuti apapun memang selalu best


wah bestnya bila cutikan. bila sebut saja cuti smj selalu teruja, memang suka kalau hari cuti ni, macam-macam acara bebas yang boleh dibuat. bukan bermakna tak suka pergi kerja. pergi kerja suka juga, tambah-tambah kalau ada kawan-kawan  yang sekepala dengan kita. mestilah okay punya. sunyi rasanya hidup kalau takde kawan-kawan.

cuti thaipusam hari khamis tempohari biasalah kaum india mestilah sibuk pergi batu caves, smj dan anak-anak menyibukkan diri berjogging dan berbadminton di pagi hari . kenapa baru hari ini nak cerita pulak. err.. biasalah, err..err aku, aku..malas dah nak bagi alasan. satu benda yang smj suka kalau pergi jogging atau jalan-jalan mesti bawak anak-anak dan kawan-kawannya. meriah sikit. berkawan dengan bebudak ni kadangkala ada seronoknya sebab diaorang ni tak pandai berpura-pura, tak pandai berselindung dan bermanis-manis muka.. jujur dan natural saja..yang paling best diaorang akan ikut saja cakap. tak banyak kerenah..


 ini lah kawan-kawan berjoging dan berbadminton, "kumpul semua ambik gambar nanti boleh masuk blog..hehe..semua ikut arahan tu.."

okay stop dulu lah, nak tengok siaran langsung badminton la pulak..dato' lee chong wei vs cheng long(china).. lindan tarik diri...nampak macam nak menang saja tu...

6 comments:

Prince Halilintar said...

menang mudah jer chong wei tadi..smj boleh la latih bdk2 tue men badminton..t boleh jadi pegganti chong wei..hehe

shida mj said...

main suka-suka saja, lebih kearah nak keluarkan peluh.

esok kita tunggu final chong wei vs hidayat(indonesia)

Imran nyambek said...

nak main same2.

apple hijau said...

lama tak main badminton...jadi perhiasan dinding jer.. adeeeh..

shida mj said...

imran nyambek: jom join ni mesti lari pecut ni

cah: jom join gak

Cikgu Tie said...

Bercuti dengan kawan2 yang satu kepala dgn kita memang best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...