Sunday, April 25, 2010

Sebab Ada Blog

Ada beberapa sebab kenapa saya ada blog

• Sebab dah register blog..hehe

• Pandai menulis – bukan. ….saya memang tak pandai menulis

• Nak simpan gambar-gambar kenangan, betul jugak.

• Nak tunjuk lagak, oh tidak sama sekali saya sangat merendah diri dan pemalu orangnya.

• Sebab minat, minat datang bila tengok kawan-kawan ada blog itu satu dorongan

• Nak lepaskan geram atau yang terbuku, mungkin…. akan datang siapa tahu.

• Nak cakap sinis..rasanya belum pandai lagi..jaguh kampong hanya pandai bercakap dengan diri sendiri saja..belum tahap global.. akan datang siapa tahu..

• Supaya tak kelihatan poyo..kurang sesuai kalau semua nak cakap kat bukumuka(fb)..lebih baik rasanya ada blog sendiri..blogger picisan yang syok sendiri.

• Sebab politik..taklah, tak tau nak tulis..sebab saya patriotik bukan org politik.

• Nak jadikan macam diary.. tidak sama sekali, bosan lah takkan semua benda nak cerita, hal-hal yang terlalu peribadi baiklah disimpan tak yah kongsi.

• Sebab template blog banyak yang cantik-cantik…suka.

• Dan yang last sekali ada blog sebab ikut kata hati saja..sekali-sekala teringin
nak menulis..itu je..yang penting hati gembira.

2 comments:

apple hijau said...

Kenapa saya ada blog?
Kenapa saya ada blog?
Kenapa saya ada blog?

Sebab blog saya beeeeessst!sambil tumb up.
hahahaha...ikut iklan petronas tu.

Yang penting kita happy! Betul?

Ms Shadow said...

betul..betul..betul kata upin & ipin..yg penting kita happy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...