Thursday, April 21, 2011

Alamak..dah lama tak update blog..

Alamak.. hampir terlupa aku ada blog rupanya...
....oleh kerana tak mahu blog ni bersawang jadi aku perturunkan lah apa yang ada. tak kisahlah apa benda kata hikmah ke ..apa ke..tapi aku rasa...sharing is caring..hihi 


Between Friends

Sometimes in life,
you find a special friend;
Someone who changes your life

just by being part of it.

Someone who makes you laugh until you can't stop;
Someone who makes you believe that there really is good in the world.
Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it.

This is Forever Friendship.





6 comments:

Prince Halilintar said...

dah lame smj xupdate..rindu kat entri smj sebenarnya prince ni...hehe

yup, we will be Friends Forever..=)

shida mj said...

a'ah prince memang lama..hihi

kat ofis kekadang not in the mood nak tulis2...

kat rumah pulak byk tugasan lain..
adeh.. lomah semangat

nukilanaffiza... said...

frenz 4eva...itu yang dapat diungkapkan dari kata2 hikmah miss SMJ nih...

sama la mcm saya SMJ...update blog hanya weekdays...weekend langsung tak ngadap komputer...huhu

a.samad jaafar said...

salam..
saya antara insan yg bertuah kerana ditemukan beberapa teman yg sgt layak dipanggil sahabat..

t kasih sudi berkunjung ke blog saya.. boleh faham ke loghat perak piyo saya tu..ramai yg pening2 lalat membacanya..hihihi..

shida mj said...

fendi aka nukinaffiza :kekadang ada jugak buka komputer weekend tapi takde apa nak tulis..

shida mj said...

t.kasih en. samad dtg balas kunjungan..

setakat loghat perak piyo tu takde hal, teman pun org perak piyo..hehe

suke jek bace, tak pening pun..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...