Wednesday, March 9, 2011

Semua Nak Laju-Laju..

ingat nak ikut kata hati..
tapi tak terikut pulak kata hati..
kerja tengah banyak nak buat
bukan setakat kerja banyak nak buat
tapi kerja yang banyak itu nak cepat pulak
bos-bos ini pun satu nape last minit baru nak cakap
haiya..boleh ke aku buat laju-laju ni.
kalau aku buat laju-laju, boleh bagi kat diaorang laju-laju.
dan nanti boleh diaorang ucap terima kasih laju-laju kat aku..
tak yah t.kasih pun takpe dah memang kerja aku..haha
bos-bos boleh buat road show satu m’sia laju-laju…
heheh setel satu bab
bole buat kerja lain pulak…
tapi yang pasti kat rumah pun laju-laju tutup komputer
sebab anak ada periksa bulanan.
nak bagi sokongan moral kat diaorang.
aktiviti berinternet agak terhad. kerja rumah pun banyak jugak..
huwaaaa….. sape nak tolong..

p/s: macam dah jangkit ngan si imran nyambek asyik cakap laju-laju saja,dia  ada aura laju-laju..

8 comments:

Prince Halilintar said...

smj dah terkena aura imran nyambek tu ke..ahahaha

laju lagi..laju lagi..kahkahkah

shida mj said...

prince : buai laju-laju, sampai pucuk atap..lalala
dah laju dah prince kalah watson nyambek & rabuan pit..raja pecut yg dolu-dolu tu..hehe

apple hijau said...

lagi satu yg sy tau...smj suka bawak kete laju-laju.. ha ha betul tak?

p/s: buai ku laju...aku nak kawin dgn anak raja.. :p

shida mj said...

cah : haha.. cah bawak kete laju2? bukan kita sama ke? erkkk..sekarang dah insap sikit. klu nak lajupun mengikut kesesuaian masa dan jenis kenderaan..hehe

Imran nyambek said...

japgi lu gi beli air 100 plus...pastu lu minum.kalo tak laju gak lu lepas tu...lu minum air redbull...kalo tak laju jugak.takpe..lu tido je.setel masalah.hahaha

shida mj said...

imran : haha..nanti nak gi tido laju-laju lah.

nukilanaffiza... said...

miss shida mj...nak laju2 kemana pun? hehehe...memang itu lumrah keje kita...last minit baru mintak...yg terkulat2 kita gak...nak bg yang terbaik utk bos..dia tk ucap terima kasih pun ucap thanks pun dah cukup..atau sekadar lemparkan senyuman...sejuk hati kita sebagai pekerja dia...

shida mj said...

fenn aka nukilanaffiza: bukan nak laju kemanapun, nak lari setempat je..
akak tak kisah klu bos buat tak kisah, janji keje akak siap..dan janji ada kengkawan sekepala yg bole buat kita hepi..ada aku kesah, ewah...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...