Saturday, December 4, 2010

first time baby buat blog sendiri

adeh..penat nya malam ni tunggu baby pilih template pujaan hatinya..untuk blog princess sarah cute girl nye.
bukan satu dua page..dekat nak seratus page dia bukak..naik nak muntah tunggu dia buat pilihan. kejap girly pink, kejap hello kitty, kejap princess, kejap entah apa-apa lagi background...excited sangat nak ada blog sendiri..itu la dia nya..salah aku jugak sebab tanya, baby nak buat blog tak? nak..nak.. mestilah dia nak sebab kak ngah dah ada blog sendiri dunia sufi..dia pun berangan gak nak berblog..ha apalagi layan je la ..sampai dah tak terlayan....hahaha..

Hello i'm Sarah Nabilah...
thank you for my mom coz..she always help me and support me for everything i do
i love my mom very much
and love my dad too...very much
thank you to my sister, sufi and my brother, syazwan coz they also help me and support me to do this blog.

ha itu ayat pembukaan blog dia..bukan main lagi eksen nye cakap omputeh....ermmm mengalahkan omak dio plak..layan aje la..hehe
tahun depan dah nak masuk darjah 3, cepatnya baby besar

8 comments:

apple hijau said...

hah?budak kecik ni pun dh ade belog...waaaah....dasat betul...heheheh

tahniah ye baby...tapi panjang betul nama belog nyer tu..hihi

shida mj said...

ikut sedap dia je..auntie nab oiii..hehe

sariah said...

Amboi222 baby ni dah advance betul tu...mengalahkan auntie sariah pulak...tapi tak pa baby nanti autie akan menjadi salah seorang pengomennya ye...teruskanlah...go baby go...go baby go...

Prince Halilintar said...

wah...baby pon ade blog dah..bagus ni..boley la selalu berbolog2 dengan kitaorg jugak..hehe

shida mj said...

ala..kak sari & yim..blog bebudak ala kadar je la..bukannya reti sangat pun..wakakakaka...

Sepi tanpa mimpi said...

kak shidah kena ajar baby blog pasni. dah bertambah dah tugas tu. hee

Ms Pearl said...

gila kentang!

kalah auntie hani ni dek non!!!!

anyway apa address nya ye?

meh auntie hani jalan jalan

shida mj said...

hahaha..auntie hani..hangat2 tahi ayam je tu atau angan2 mat jenin saja

baby, http://princesssarahnabilah.blogspot.com

kak ngah. http://sufibatrisyia.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...